Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rangers 2013 Croydon United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.3
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Leishman heeft problemen om de bal te vangen. Severin is nu in balbezit. MacKichan onderschept slim de pass. Leishman is nu in balbezit. Leishman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - Croydon United 1:0

13e minuut.
Cox speelt de bal door. MacKichan rent richting de bal. MacKichan passt de bal zonder na te denken. Leishman is nu in balbezit. Leishman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dow geeft de bal voor. Leishman rent richting de bal. MacBean onderschept slim de pass. MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKichan schiet op doel. Marshall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
MacLerie met een snelle inworp. Clark is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dow. Dow krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Dow is nu in balbezit. Dow passt de bal zonder na te denken. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Leishman rent richting de bal. MacKichan is nu in balbezit. MacMath maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag MacMath naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
MacLerie kopt de bal weg. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Dow is nu in balbezit. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dick probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clark wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Clark kan niet meer verder spelen. McGeady komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Murie passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacKichan de bal. MacKichan passt de bal in één keer door. Leishman rent richting de bal. Leishman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 63%, Croydon United 37%.
Rangers 2013 - Croydon United 1:0

51e minuut.
Cox is nu in balbezit. MacBean is nu in balbezit. Cox tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cox krijgt een gele kaart.

51e minuut.
McGeady is nu in balbezit. McGeady passt de bal met de wreef. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rangers 2013 - Croydon United 1:1

54e minuut.
McGeady passt de bal met de wreef. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. McHewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick onderschept slim de pass. Dick draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Foulis rent richting de bal. McGeady verovert de bal door een tackle van achteren. McGeady speelt de bal door. Daar is Dick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dick draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
MacGrath met een sublieme pass. Inworp. MacCartney met de inworp. Murie controleert de bal met de borst. Murie geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
MacGrath speelt de bal door. Dow heeft problemen om de bal te vangen. McGeady bereikt de bal nog maar net als eerste. McGeady draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - Croydon United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 61%, Croydon United 39%.
Rangers 2013 - Croydon United 1:2