Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Nistle Celtic fc1888
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


22e minuut.
MacHendrie verovert de bal door een tackle van achteren. MacHendrie geeft de bal voor. MacCaishe heeft problemen om de bal te vangen. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain passt de bal in één keer door. MacIlvain is nu in balbezit. MacIlvain schiet op doel. Simpson kopt de bal weg. MacBride bokst de bal weg.

28e minuut.
MacDuffie geeft een hoge lob. MacHendrie probeert de bal met de borst te controleren. Cavanagh verovert de bal door een tackle van achteren. Cavanagh speelt de bal door. MacKinley geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cavanagh probeert naar een medespeler te passen. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael passt de bal met de wreef. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain verovert de bal door een tackle van achteren. Carmichael rent richting de bal. Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Carmichael onderschept slim de pass. Carmichael geeft een lange en hoge pass. Daar is Battles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
MacIlvain probeert de bal met de borst te controleren. Andrews verovert de bal door een tackle van achteren. Andrews probeert naar een medespeler te passen. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Celtic fc1888 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 54%, Celtic fc1888 46%.
Partick Nistle - Celtic fc1888 1:0

47e minuut.
MacHendrie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacHendrie probeert naar een medespeler te passen. Galbraith rent richting de bal. Galbraith schiet op doel. Hunter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Celtic fc1888 2:0

75e minuut.
Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. MacIlvain is nu in balbezit. Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain draait met de bal, schiet en ... MacBride bokst de bal weg.

78e minuut.
MacBride met een harde bal richting middenveld. Waddell kopt de bal weg. Simpson geeft een lange en hoge pass. Galbraith rent richting de bal. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 54%, Celtic fc1888 46%.
Partick Nistle - Celtic fc1888 2:0