Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Croydon United Hill Of Beath
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Burke kopt de bal weg. Sacko rent richting de bal. MacLerie met een sublieme pass. Klungelig pakt Dick de bal. Dick schiet op doel. Murray bokst de bal weg.

11e minuut.
Clark rent richting de bal. Cavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ... Murray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Croydon United - Hill Of Beath 1:0

14e minuut.
Simpson speelt de bal door. Carmichael rent richting de bal. Mackay is nu in balbezit. Carmichael onderschept slim de pass. Carmichael draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Clark kopt de bal weg. Robson heeft problemen om de bal te vangen. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap. MacSween probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
MacMath rent richting de bal. MacRa maakt een afschuwelijke overtreding. MacMath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacMath met een snel genomen vrije trap. Dick rent richting de bal. Dick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
MacSween geeft een lange en hoge pass. MacRa is nu in balbezit. MacRa passt de bal met de wreef. Carmichael is nu in balbezit. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick is nu in balbezit. Clark rent richting de bal. Clark schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cavanagh is nu in balbezit. Clark onderschept slim de pass. Sacko rent richting de bal. Clark onderschept slim de pass. Clark geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dick rent richting de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Croydon United - Hill Of Beath 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croydon United 32%, Hill Of Beath 68%.
Croydon United - Hill Of Beath 2:0

51e minuut.
Clark kopt de bal weg. Dick heeft problemen om de bal te vangen. Haggart rent richting de bal. Dick rent richting de bal. Dick schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dick rent richting de bal. Klungelig pakt Clark de bal. Dick rent richting de bal. Clark is nu in balbezit. Clark schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Todd met een sublieme pass. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clark raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Clark kan niet meer verder spelen. McGeady komt het veld opgelopen. Dick kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Croydon United - Hill Of Beath 3:0

82e minuut.
Haggart rent richting de bal. Haggart geeft de bal voor. Inworp. McCunnie met de inworp. McGeady geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Bradley de bal. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carmichael is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simpson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croydon United 32%, Hill Of Beath 68%.
Croydon United - Hill Of Beath 3:0