Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rangers 2013 celtic123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Murie rent richting de bal. Murie geeft de bal voor. Dow kopt de bal weg. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Crawford onderschept slim de pass. Crawford speelt de bal door. Yardley rent richting de bal. Yardley draait met de bal, schiet en ... Dick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - celtic123 0:1

25e minuut.
Daar is Coyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKichan probeert naar een medespeler te passen. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
McHewitt is nu in balbezit. McHewitt geeft een lange en hoge pass. Daar is MacRitchie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leishman rent richting de bal. Leishman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
MacCartney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murie rent richting de bal. MacGrath is nu in balbezit. Murie onderschept slim de pass. Murie geeft een lange en hoge pass. Dallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leishman is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. McGowne speelt de bal door. MacKichan rent richting de bal. MacKichan passt de bal met de wreef. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 42%, celtic123 58%.
Rangers 2013 - celtic123 0:1

46e minuut.
Yardley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Connell komt het veld opgelopen.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dundas zal de hoekschop nemen. Daar is Fullerton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Connell is nu in balbezit. Connell draait met de bal, schiet en ... Dick probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. McHewitt heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dundas zal de hoekschop nemen. Connell rent richting de bal. Connell haalt uit met een fantastische trap. Dick maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crawford is nu in balbezit. Crawford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Murie bereikt de bal nog maar net als eerste. Murie speelt de bal door. Klungelig pakt MacKichan de bal. Leishman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman schiet op doel. Dallas bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dundas met de inworp. Foulis is nu in balbezit. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - celtic123 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 65%, celtic123 35%.
Rangers 2013 - celtic123 0:2