Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Nistle Southern Oilers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
McDermot bereikt de bal nog maar net als eerste. McDermot passt de bal zonder na te denken. Carmichael is nu in balbezit. MacLaghlan onderschept slim de pass. MacLaghlan schiet op doel. MacBride verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
MacFadzean met een snelle inworp. MacLaghlan geeft de bal voor. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally haalt uit met een fantastische trap. MacBride probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is MacDuffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Southern Oilers 0:1

16e minuut.
McDermot is nu in balbezit. McDermot passt de bal in één keer door. Reid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galbraith de bal. Galbraith haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
McDermot speelt de bal door. MacLaghlan rent richting de bal. MacLaghlan passt de bal met de wreef. MacInally rent richting de bal. MacInally schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Reid rent richting de bal. Galbraith rent richting de bal. Reid is nu in balbezit. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Irvine geeft de bal voor. McGrady kopt de bal weg. Klungelig pakt Carmichael de bal. MacLaghlan is nu in balbezit. MacLaghlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Broon met een sublieme pass. Andrews probeert de bal aan de voet te houden. MacInally rent richting de bal. MacInally schiet op doel. Paal!

42e minuut.
McGrady bereikt de bal nog maar net als eerste. MacHendrie verovert de bal door een tackle van achteren. MacHendrie probeert naar een medespeler te passen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 42%, Southern Oilers 58%.
Partick Nistle - Southern Oilers 0:1

54e minuut.
McGrady raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coulson komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Skelton rent richting de bal. Skelton geeft een lange en hoge pass. Boswell geeft een hoge lob. Findlay is nu in balbezit. Findlay draait met de bal, schiet en ... MacBride kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
MacLaghlan rent richting de bal. MacLaghlan passt de bal zonder na te denken. Daar is MacDuffie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacInally bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInally schiet op doel. MacBride verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 51%, Southern Oilers 49%.
Partick Nistle - Southern Oilers 0:1