Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic fc1888 Moviesonline.gy
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Chamberlain met een sublieme pass. MacIlvain rent richting de bal. MacRath begaat een overtreding. MacRath krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Carmichael kopt de bal weg. Cavanagh probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacIlvain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Landers trapt de bal weg. Leslie kopt de bal weg. MacLamond is nu in balbezit. Colquhoun rent richting de bal. Colquhoun schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Forrest probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacAngus maakt een afschuwelijke overtreding. MacAngus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

34e minuut.
Cavanagh rent richting de bal. Leslie onderschept slim de pass. Leslie geeft een hoge lob. Forrest rent richting de bal. Forrest geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic fc1888 66%, Moviesonline.gy 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic fc1888 - Moviesonline.gy 0:0

50e minuut.
Carmichael geeft een lange en hoge pass. Ramsay kopt de bal weg. Colquhoun is nu in balbezit. MacLamond bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond haalt uit met een fantastische trap. Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
MacCaishe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forrest de bal. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLamond verovert de bal door een tackle van achteren. MacLamond draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic fc1888 - Moviesonline.gy 0:1

54e minuut.
MacGruther onderschept slim de pass. MacGruther probeert naar een medespeler te passen. MacRitchie rent richting de bal. Chamberlain verovert de bal door een tackle van achteren. Chamberlain draait met de bal, schiet en ... Landers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacIlvain is nu in balbezit. MacIlvain haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
MacRory rent richting de bal. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest speelt de bal door. MacLamond is nu in balbezit. MacLamond draait met de bal, schiet en ... Hunter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic fc1888 - Moviesonline.gy 0:2

68e minuut.
Chamberlain geeft een hoge lob. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray passt de bal met de wreef. MacLamond heeft problemen om de bal te vangen. MacLamond haalt uit met een fantastische trap. Hunter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic fc1888 - Moviesonline.gy 0:3

76e minuut.
Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain passt de bal met de wreef. MacIlvain is nu in balbezit. MacIlvain haalt uit met een fantastische trap. Landers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic fc1888 - Moviesonline.gy 1:3

85e minuut.
MacCaishe probeert naar een medespeler te passen. MacGruther is nu in balbezit. MacGruther speelt de bal door. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic fc1888 59%, Moviesonline.gy 41%.
Celtic fc1888 - Moviesonline.gy 1:3