Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hill Of Beath Rangers 2013
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Foulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulis geeft een hoge lob. MacSween is nu in balbezit. Leishman onderschept slim de pass. Leishman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Daar is Todd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Todd speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Foulis de bal onder controle te krijgen. Carmichael bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Murie probeert naar een medespeler te passen. MacKichan rent richting de bal. MacKichan passt de bal zonder na te denken. Leishman rent richting de bal. Leishman schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Simpson rent richting de bal. Simpson passt de bal met de wreef. MacRa probeert naar een medespeler te passen. Carmichael rent richting de bal. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKichan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKichan speelt de bal door. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hill Of Beath - Rangers 2013 0:1

33e minuut.
MacSween kopt de bal weg. Todd rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murie. Murie krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dow onderschept slim de pass. Dow probeert naar een medespeler te passen. Leishman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hill Of Beath - Rangers 2013 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hill Of Beath 46%, Rangers 2013 54%.
Hill Of Beath - Rangers 2013 0:2

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Cavanagh de bal onder controle te krijgen. Sacko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cox. Cox krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Robson met een snelle inworp. Todd rent richting de bal. Todd met een sublieme pass. Carmichael rent richting de bal. Carmichael haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Todd geeft een hoge lob. Klungelig pakt Foulis de bal. Carmichael rent richting de bal. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sacko heeft problemen om de bal te vangen. MacKichan rent richting de bal. MacKichan passt de bal met de wreef. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sacko rent richting de bal. Sacko geeft een lange en hoge pass. Hart speelt de bal door. Carmichael rent richting de bal. Carmichael haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. MacCartney rent richting de bal. Todd is nu in balbezit. Todd geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hill Of Beath - Rangers 2013 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hill Of Beath 43%, Rangers 2013 57%.
Hill Of Beath - Rangers 2013 1:2