Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Croydon United Moviesonline.gy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ramsay geeft de bal voor. Severin kopt de bal weg. Klungelig pakt MacLewis de bal. MacLewis schiet op doel. MacMath probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
MacGrath speelt de bal door. Dick rent richting de bal. MacCurrach rent richting de bal. Dick onderschept slim de pass. Dick haalt uit met een fantastische trap. Paal! Landers bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Croydon United - Moviesonline.gy 1:0

20e minuut.
MacBean onderschept slim de pass. MacGrath heeft problemen om de bal te vangen. Forrest begaat een overtreding. Forrest krijgt een gele kaart.

25e minuut.
MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray passt de bal zonder na te denken. Colquhoun is nu in balbezit. Colquhoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nesbitt geeft de bal voor. Forrest probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark rent richting de bal. Clark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Nesbitt heeft problemen om de bal te vangen. MacRath onderschept slim de pass. MacRath passt de bal in één keer door. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
MacGrath kopt de bal weg. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark passt de bal zonder na te denken. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt MacRath de bal. MacCurrach rent richting de bal. MacCurrach geeft een lange en hoge pass. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croydon United 40%, Moviesonline.gy 60%.
Croydon United - Moviesonline.gy 1:0

46e minuut.
Daar is MacLewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLewis passt de bal in één keer door. MacRory is nu in balbezit. Dick onderschept slim de pass. Dick draait met de bal, schiet en ... Landers bokst de bal weg. Burns controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
MacMath is nu in balbezit. MacLewis begaat een overtreding. MacMath raakt geblesseerd tijdens het duel. MacBean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Dick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dick draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Forrest heeft problemen om de bal te vangen. Dick rent richting de bal. Clark rent richting de bal. Clark haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacCurrach de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Croydon United 45%, Moviesonline.gy 55%.
Croydon United - Moviesonline.gy 1:0