Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rangers 2013 Partick Nistle
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Murie passt de bal zonder na te denken. Carmichael rent richting de bal. MacKichan onderschept slim de pass. Leishman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
MacHendrie met de inworp. Andrews controleert de bal met de borst. Andrews met een sublieme pass. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
MacCowan is nu in balbezit. MacCowan speelt de bal door. Daar is Dow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galbraith rent richting de bal. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rangers 2013 - Partick Nistle 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 52%, Partick Nistle 48%.
Rangers 2013 - Partick Nistle 0:1

53e minuut.
MacKichan controleert de bal met de borst. MacKichan geeft een hoge lob. Leishman rent richting de bal. Leishman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
MacDuffie trapt de bal weg. MacHendrie rent richting de bal. Met opzet legt Dow zijn tegenspeler op de grond. Dow krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dow bereikt de bal nog maar net als eerste. MacHendrie onderschept slim de pass. MacCowan begaat een overtreding. MacCowan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Skelton verovert de bal door een tackle van achteren. MacKichan onderschept slim de pass. MacKichan passt de bal in één keer door. Leishman heeft problemen om de bal te vangen. Leishman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Reid draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Dick met een harde bal richting middenveld. Murie is nu in balbezit. Murie geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rangers 2013 48%, Partick Nistle 52%.
Rangers 2013 - Partick Nistle 0:1