Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Nistle Rangers 2013
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Crombie probeert naar een medespeler te passen. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid probeert naar een medespeler te passen. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Rangers 2013 1:0

17e minuut.
Murie passt de bal met de wreef. Daar is Carmichael, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmichael met een sublieme pass. Daar is Galbraith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galbraith draait met de bal, schiet en ... Dick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Irvine geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murie met de inworp. MacKichan rent richting de bal. MacKichan geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. MacBride probeert wanhopig de bal te grijpen. Leishman rent richting de bal. Leishman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partick Nistle - Rangers 2013 1:1

28e minuut.
Murie onderschept slim de pass. Murie speelt de bal door. Irvine is nu in balbezit. Leishman onderschept slim de pass. Leishman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
MacHendrie rent richting de bal. MacHendrie met een sublieme pass. Galbraith is nu in balbezit. Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid haalt uit met een fantastische trap. Dick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Rangers 2013 2:1

39e minuut.
Dow speelt de bal door. MacKimmie rent richting de bal. MacKimmie probeert naar een medespeler te passen. MacKichan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKichan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 52%, Rangers 2013 48%.
Partick Nistle - Rangers 2013 2:1

47e minuut.
MacCartney is nu in balbezit. MacCartney passt de bal zonder na te denken. Murie rent richting de bal. Murie geeft een lange en hoge pass. Dow kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
MacKichan geeft een hoge lob. Murie is nu in balbezit. Murie geeft de bal voor. Leishman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cox zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKichan rent richting de bal. MacKichan geeft een hoge lob. MacBride verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leishman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partick Nistle - Rangers 2013 2:2

70e minuut.
Cox rent richting de bal. Cox geeft een hoge lob. Galbraith rent richting de bal. Galbraith schiet op doel. Dick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Rangers 2013 3:2

88e minuut.
Andrews speelt de bal door. Klungelig pakt MacHendrie de bal. MacCowan begaat een overtreding. MacCowan krijgt een gele kaart. MacHendrie raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. MacHendrie kan niet meer verder spelen. MacTaggart komt het veld opgelopen. Simpson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 46%, Rangers 2013 54%.
Partick Nistle - Rangers 2013 3:2