Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
celtic123 Celtic fc1888
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
MacCaishe verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaishe geeft de bal voor. Inworp. Dundas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crawford geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. MacLymont maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Yardley de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
celtic123 - Celtic fc1888 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Ronald de bal. Coyle speelt de bal door. MacGrath rent richting de bal. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain schiet op doel. Dallas bokst de bal weg.

22e minuut.
MacGrath onderschept slim de pass. Chamberlain tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacGrath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacGrath met een snel genomen vrije trap. Battles kopt de bal weg. Chamberlain heeft problemen om de bal te vangen. Crawford rent richting de bal. Crawford schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas verovert de bal door een tackle van achteren. Dundas met een sublieme pass. Yardley is nu in balbezit. Yardley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chamberlain is nu in balbezit. Chamberlain geeft een hoge lob. Ronald speelt de bal door. MacIlvain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain draait met de bal, schiet en ... Dallas bokst de bal weg.

37e minuut.
Battles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dixon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crawford is nu in balbezit. Crawford geeft de bal voor. MacLymont bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Yardley rent richting de bal. MacCaishe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yardley raakt geblesseerd tijdens het duel. Crawford zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. MacLymont bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celtic123 48%, Celtic fc1888 52%.
celtic123 - Celtic fc1888 1:0

55e minuut.
MacGrath is nu in balbezit. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain rent richting de bal. MacIlvain rent richting de bal. MacIlvain draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cavanagh geeft een lange en hoge pass. McAllister kopt de bal weg. Ronald met een sublieme pass. MacIlvain rent richting de bal. MacIlvain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain speelt de bal door. MacIlvain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
celtic123 - Celtic fc1888 1:1

69e minuut.
MacCaishe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chamberlain de bal. MacAngus met een sublieme pass. MacIlvain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain haalt uit met een fantastische trap. Dallas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
celtic123 - Celtic fc1888 1:2

80e minuut.
Chamberlain raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jardine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celtic123 55%, Celtic fc1888 45%.
celtic123 - Celtic fc1888 1:2