Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Nistle Croydon United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Simpson speelt de bal door. Klungelig pakt Carmichael de bal. Carmichael geeft een lange en hoge pass. Crombie controleert de bal met de borst. Crombie speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Skelton onderschept slim de pass. Skelton geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bradley de bal. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mackay probeert naar een medespeler te passen. MacHendrie rent richting de bal. MacHendrie passt de bal zonder na te denken. Reid is nu in balbezit. Reid draait met de bal, schiet en ... Marshall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacHendrie zal de hoekschop nemen. Galbraith krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Croydon United 1:0

26e minuut.
Mackay passt de bal met de wreef. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrews. Clark raakt geblesseerd tijdens het duel. MacMath zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Dick is nu in balbezit. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark schiet op doel. MacBride maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Burke rent richting de bal. MacHendrie verovert de bal door een tackle van achteren. MacHendrie speelt de bal door. Galbraith rent richting de bal. Galbraith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Croydon United 2:0

37e minuut.
MacLerie passt de bal met de wreef. Nesbitt probeert naar een medespeler te passen. Bradley is nu in balbezit. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 43%, Croydon United 57%.
Partick Nistle - Croydon United 2:0

47e minuut.
MacLerie passt de bal in één keer door. Dick is nu in balbezit. Dick heeft problemen om de bal te vangen. Dick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bradley geeft een lange en hoge pass. Dick kopt de bal weg. MacDuffie rent richting de bal. Clark is nu in balbezit. Clark draait met de bal, schiet en ... MacBride kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Galbraith probeert naar een medespeler te passen. MacHendrie rent richting de bal. MacHendrie passt de bal in één keer door. Reid rent richting de bal. Reid geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Skelton geeft een hoge lob. Inworp. MacGrath met de inworp. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
MacGrath passt de bal in één keer door. Dick is nu in balbezit. Clark is nu in balbezit. Clark schiet op doel. MacBride werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Croydon United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 61%, Croydon United 39%.
Partick Nistle - Croydon United 2:1