Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moviesonline.gy Rangers 2013
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.7
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Foulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLewis is nu in balbezit. Foulis onderschept slim de pass. Foulis geeft een hoge lob. Leishman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Landers met een harde bal richting middenveld. Leslie heeft problemen om de bal te vangen. Dow rent richting de bal. Dow geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leishman rent richting de bal. Leishman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moviesonline.gy - Rangers 2013 0:1

10e minuut.
Burns probeert naar een medespeler te passen. Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest passt de bal in één keer door. Colquhoun is nu in balbezit. Colquhoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCartney verovert de bal door een tackle van achteren. MacCartney geeft de bal voor. Leishman controleert de bal met de borst. Leishman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cox raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacKimmie komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Dow met een sublieme pass. MacKichan rent richting de bal. MacKichan passt de bal met de wreef. Leishman rent richting de bal. Leishman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
MacRath verovert de bal door een tackle van achteren. Dow rent richting de bal. MacRath tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacRath krijgt een gele kaart.

34e minuut.
MacCartney rent richting de bal. MacCartney geeft een lange en hoge pass. Burns probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leishman is nu in balbezit. Leishman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moviesonline.gy - Rangers 2013 0:2

44e minuut.
Foulis geeft een hoge lob. Murie rent richting de bal. Murie geeft de bal voor. Dow is nu in balbezit. Dow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moviesonline.gy 49%, Rangers 2013 51%.
Moviesonline.gy - Rangers 2013 0:2

48e minuut.
MacCartney is nu in balbezit. MacCartney geeft de bal voor. Leishman rent richting de bal. MacKichan is nu in balbezit. MacKichan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dow rent richting de bal. Dow geeft een lange en hoge pass. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman onderschept slim de pass. Leishman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Leishman is nu in balbezit. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman onderschept slim de pass. MacKichan rent richting de bal. MacKichan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Foulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulis probeert naar een medespeler te passen. MacRory rent richting de bal. MacKichan onderschept slim de pass. MacKichan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Leishman verovert de bal door een tackle van achteren. MacKichan is nu in balbezit. Leishman bereikt de bal nog maar net als eerste. Leishman schiet op doel. Landers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moviesonline.gy - Rangers 2013 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moviesonline.gy 59%, Rangers 2013 41%.
Moviesonline.gy - Rangers 2013 0:3