Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic fc1888 Croydon United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Mackay is nu in balbezit. Mackay speelt de bal door. MacCallum probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dick de bal. Dick draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacCaishe trapt de bal weg. Nesbitt kopt de bal weg. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Dick haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
MacLerie rent richting de bal. MacLerie geeft een lange en hoge pass. Waddell heeft problemen om de bal te vangen. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel. MacLymont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Carmichael geeft de bal voor. Inworp. McCunnie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is MacCaishe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic fc1888 - Croydon United 0:1

40e minuut.
Burke heeft problemen om de bal te vangen. MacGruther verovert de bal door een tackle van achteren. MacGruther met een sublieme pass. MacIlvain rent richting de bal. MacIlvain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic fc1888 66%, Croydon United 34%.
Celtic fc1888 - Croydon United 0:1

49e minuut.
Inworp. McCunnie met een snelle inworp. Cavanagh onderschept slim de pass. Nesbitt controleert de bal met de borst. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic fc1888 - Croydon United 0:2

51e minuut.
Cavanagh kopt de bal weg. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain onderschept slim de pass. Chamberlain draait met de bal, schiet en ... Bradley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
MacAngus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt rent richting de bal. MacAngus onderschept slim de pass. MacAngus geeft de bal voor. MacIlvain krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic fc1888 - Croydon United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic fc1888 34%, Croydon United 66%.
Celtic fc1888 - Croydon United 1:2