Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Partick Nistle Hill Of Beath
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Skelton is nu in balbezit. Hart onderschept slim de pass. Hart met een sublieme pass. Todd is nu in balbezit. Todd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cavanagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrews is nu in balbezit. Cavanagh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cavanagh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
MacHendrie geeft de bal voor. Andrews rent richting de bal. Galbraith rent richting de bal. Galbraith haalt uit met een fantastische trap. Todd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sacko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crombie met de inworp. Reid is nu in balbezit. Reid geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Simpson rent richting de bal. Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Reid speelt de bal door. Galbraith bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith draait met de bal, schiet en ... Murray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Simpson passt de bal met de wreef. MacDuffie bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmichael onderschept slim de pass. Carmichael draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Partick Nistle - Hill Of Beath 0:1

44e minuut.
Reid bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith is nu in balbezit. Haggart onderschept slim de pass. Reid onderschept slim de pass. Reid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 47%, Hill Of Beath 53%.
Partick Nistle - Hill Of Beath 0:1

63e minuut.
Galbraith rent richting de bal. MacSween rent richting de bal. Galbraith onderschept slim de pass. Galbraith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Partick Nistle - Hill Of Beath 1:1

65e minuut.
Klungelig pakt Carmichael de bal. Reid rent richting de bal. Carmichael begaat een overtreding. Reid moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Reid kan niet meer verder spelen. Flintstone komt het veld opgelopen.

65e minuut.
MacSween geeft de bal voor. Inworp. Crombie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flintstone heeft problemen om de bal te vangen. Flintstone geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Flintstone bereikt de bal nog maar net als eerste. Flintstone passt de bal zonder na te denken. MacSween is nu in balbezit. Galbraith onderschept slim de pass. Galbraith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Partick Nistle 34%, Hill Of Beath 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Partick Nistle - Hill Of Beath 1:1