Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moviesonline.gy celtic123
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
MacRath heeft problemen om de bal te vangen. Crawford onderschept slim de pass. Crawford passt de bal met de wreef. Yardley is nu in balbezit. Yardley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Leslie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McAllister. Leslie raakt geblesseerd tijdens het duel. MacRath zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colquhoun krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moviesonline.gy - celtic123 1:0

31e minuut.
Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGrath onderschept slim de pass. MacGrath met een sublieme pass. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moviesonline.gy 52%, celtic123 48%.
Moviesonline.gy - celtic123 1:0

60e minuut.
MacRath passt de bal in één keer door. Forrest rent richting de bal. Forrest passt de bal met de wreef. Colquhoun rent richting de bal. Colquhoun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
MacRory kan de bal niet met de borst controleren. Dixon rent richting de bal. Dixon geeft de bal voor. Klungelig pakt MacGrath de bal. MacGrath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
MacRath met een snelle inworp. Ramsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dundas krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Coyle probeert de bal aan de voet te houden. MacLewis bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLewis met een sublieme pass. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moviesonline.gy 54%, celtic123 46%.
Moviesonline.gy - celtic123 1:0