Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reale madride serparia utd
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNayer bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mathie geeft de bal voor. Sacko kopt de bal weg. MacNayer heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Polson rent richting de bal. Polson schiet op doel. MacIlriach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
reale madride - serparia utd 0:1

36e minuut.
Daar is MacNiven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacNiven geeft een lange en hoge pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray draait met de bal, schiet en ... MacIlriach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reale madride - serparia utd 0:2

39e minuut.
MacLehose verovert de bal door een tackle van achteren. Coulson rent richting de bal. Coulson met een sublieme pass. MacDuff rent richting de bal. MacDuff schiet op doel. McEvely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
MacMurray is nu in balbezit. Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Polson zijn tegenspeler op de grond. Polson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reale madride 53%, serparia utd 47%.
reale madride - serparia utd 0:2

48e minuut.
Hardy rent richting de bal. Hardy passt de bal zonder na te denken. Milligan is nu in balbezit. Coulson onderschept slim de pass. Coulson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reale madride - serparia utd 1:2

58e minuut.
MacLehose rent richting de bal. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson met een sublieme pass. MacMurray heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Polson is nu in balbezit. Polson probeert naar een medespeler te passen. MacNayer rent richting de bal. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray passt de bal in één keer door. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reale madride - serparia utd 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reale madride 52%, serparia utd 48%.
reale madride - serparia utd 1:3