Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stoners Pluto Chills
Normal Tactiek cc-r
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 63%, Pluto Chills 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stoners - Pluto Chills 0:0

46e minuut.
MacNayer met een sublieme pass. Moore rent richting de bal. MacMenzies met een sublieme pass. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
MacMath zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacAdam rent richting de bal. Tawesson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tawesson krijgt een gele kaart. MacAdam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacAdam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
MacAdam rent richting de bal. Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAdam verovert de bal door een tackle van achteren. MacAdam geeft de bal voor. Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Brewster bereikt de bal nog maar net als eerste. Brewster geeft een lange en hoge pass. MacKelvie kopt de bal weg. Crainey is nu in balbezit. Crainey haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
MacMath probeert naar een medespeler te passen. MacAdam rent richting de bal. MacAdam passt de bal met de wreef. Crainey rent richting de bal. Crainey draait met de bal, schiet en ... MacFergus bokst de bal weg.

80e minuut.
Dunlop is nu in balbezit. MacLergain onderschept slim de pass. MacLergain speelt de bal door. MacKerlich heeft problemen om de bal te vangen. MacKerlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie speelt de bal door. Crainey is nu in balbezit. Crainey draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 43%, Pluto Chills 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
stoners - Pluto Chills 0:0