Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
swansea city afc Glenrothes AFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rae onderschept slim de pass. MacKieson is nu in balbezit. Henry rent richting de bal. Henry schiet op doel. Airth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea city afc - Glenrothes AFC 1:0

28e minuut.
Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKieson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clarkson. MacKieson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. MacKieson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Airth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Syme de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea city afc - Glenrothes AFC 2:0

32e minuut.
Limont rent richting de bal. MacKieson verovert de bal door een tackle van achteren. MacKieson met een sublieme pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
MacGilroy is nu in balbezit. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy speelt de bal door. MacCasland rent richting de bal. MacCasland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea city afc 35%, Glenrothes AFC 65%.
swansea city afc - Glenrothes AFC 2:0

48e minuut.
Rae bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy met een sublieme pass. MacCasland is nu in balbezit. MacCasland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Caldwell met een harde bal richting middenveld. MacGilroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy begaat een overtreding. Kennedy krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lee geeft een hoge lob. MacGilroy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Caldwell de bal onder controle te krijgen. Henry rent richting de bal. Henry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea city afc 41%, Glenrothes AFC 59%.
swansea city afc - Glenrothes AFC 2:0