Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
serparia utd stoners
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
MacKeachan met een sublieme pass. Polson rent richting de bal. Polson passt de bal zonder na te denken. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
serparia utd - stoners 1:0

7e minuut.
Polson met een sublieme pass. Sacko is nu in balbezit. Sacko passt de bal zonder na te denken. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Polson met een sublieme pass. MacMurray rent richting de bal. MacBaxter rent richting de bal. MacMurray verovert de bal door een tackle van achteren. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sacko geeft een lange en hoge pass. Milligan kopt de bal weg. Polson heeft problemen om de bal te vangen. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
serparia utd - stoners 2:0

43e minuut.
MacLaren speelt de bal door. Dunlop is nu in balbezit. Crainey bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan verovert de bal door een tackle van achteren. Milligan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serparia utd 40%, stoners 60%.
serparia utd - stoners 2:0

81e minuut.
MacKelvie haalt uit met een fantastische trap. MacAdam kopt de bal weg. MacKeachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainey bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainey haalt uit met een fantastische trap. McEvely kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serparia utd 53%, stoners 47%.
serparia utd - stoners 2:0