Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stoners serparia utd
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
MacBaxter geeft de bal voor. MacLaren kopt de bal weg. MacBaxter bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray draait met de bal, schiet en ... Cumming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacMurray rent richting de bal. MacMurray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - serparia utd 0:1

16e minuut.
Jamieson geeft de bal voor. Inworp. MacKelvie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crainey rent richting de bal. Crainey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Milligan rent richting de bal. Milligan passt de bal in één keer door. Polson met een sublieme pass. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Cumming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Cumming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
MacCammond rent richting de bal. MacCammond geeft een hoge lob. Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. Jack geeft een lange en hoge pass. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
MacKeachan probeert de bal met de borst te controleren. Mackenzie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacKeachan. MacKeachan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
MacKelvie verovert de bal door een tackle van achteren. MacKelvie met een sublieme pass. Dunlop met een sublieme pass. Crainey rent richting de bal. Crainey haalt uit met een fantastische trap. McEvely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Crainey rent richting de bal. MacKeachan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeachan passt de bal zonder na te denken. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Milligan onderschept slim de pass. Milligan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Polson de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Cumming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - serparia utd 0:2

35e minuut.
MacMath probeert naar een medespeler te passen. Polson rent richting de bal. Polson met een sublieme pass. Daar is MacMurray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Cumming bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 53%, serparia utd 47%.
stoners - serparia utd 0:2

62e minuut.
MacIndeor kopt de bal weg. MacMurray kan de bal niet met de borst controleren. Polson is nu in balbezit. MacMurray bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Milligan probeert naar een medespeler te passen. MacKeachan is nu in balbezit. MacKeachan probeert naar een medespeler te passen. MacLaren is nu in balbezit. MacLaren geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - serparia utd 0:3

73e minuut.
Jamieson geeft een lange en hoge pass. Polson met een sublieme pass. MacBaxter bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurray onderschept slim de pass. MacMurray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - serparia utd 0:4

78e minuut.
Crainey rent richting de bal. MacKeachan rent richting de bal. Crainey begaat een overtreding. Crainey krijgt een gele kaart.

87e minuut.
MacLaren verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaren met een sublieme pass. Polson rent richting de bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap. Cumming probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 69%, serparia utd 31%.
stoners - serparia utd 0:4