Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
idgufp0h`kfñ Glenrothes AFC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Caldwell geeft de bal voor. Webster kopt de bal weg. Clarkson probeert de bal aan de voet te houden. MacLagan is nu in balbezit. MacLagan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
MacLagan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacLagan komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Limont rent richting de bal. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans passt de bal zonder na te denken. MacLagan is nu in balbezit. MacLagan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: idgufp0h`kfñ 26%, Glenrothes AFC 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
idgufp0h`kfñ - Glenrothes AFC 0:0

51e minuut.
Baxter rent richting de bal. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan probeert naar een medespeler te passen. MacLagan is nu in balbezit. MacLagan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Keith met een sublieme pass. Scally rent richting de bal. Scally passt de bal in één keer door. MacCasland bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCasland haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Andrew probeert naar een medespeler te passen. Jordan heeft problemen om de bal te vangen. MacLagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Caldwell rent richting de bal. Caldwell geeft een lange en hoge pass. Tawesson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCasland rent richting de bal. MacCasland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
MacLagan is nu in balbezit. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLagan verovert de bal door een tackle van achteren. MacLagan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
idgufp0h`kfñ - Glenrothes AFC 1:0

79e minuut.
Evans met een snelle inworp. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Syme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jordan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jordan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Clarkson met een sublieme pass. MacPetrie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPetrie geeft een lange en hoge pass. MacCasland is nu in balbezit. MacCasland haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Collins is nu in balbezit. Syme verovert de bal door een tackle van achteren. Syme met een sublieme pass. MacCasland bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCasland haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: idgufp0h`kfñ 52%, Glenrothes AFC 48%.
idgufp0h`kfñ - Glenrothes AFC 1:0