Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Lions swansea city afc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
MacGilroy onderschept slim de pass. Jardine verovert de bal door een tackle van achteren. Jardine speelt de bal door. Whyte rent richting de bal. Whyte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dailly met een snelle inworp. Crombie controleert de bal met de borst. MacGilroy speelt de bal door. Marauders geeft een hoge lob. MacGorrie bokst de bal weg. Whyte is nu in balbezit. Whyte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Lions - swansea city afc 1:0

35e minuut.
MacInroy verovert de bal door een tackle van achteren. MacInroy geeft een hoge lob. Klungelig pakt McManus de bal. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Lions 60%, swansea city afc 40%.
Windy Lions - swansea city afc 1:0

48e minuut.
Gilchrist rent richting de bal. MacKieson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry is nu in balbezit. MacKieson is nu in balbezit. MacKieson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, James zal de hoekschop nemen. MacGorrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Henry is nu in balbezit. Henry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Windy Lions - swansea city afc 1:1

51e minuut.
Marauders geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hastings de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manson. Manson krijgt een gele kaart. Hastings is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rae zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gilchrist heeft problemen om de bal te vangen. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gilchrist probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henry is nu in balbezit. Gilchrist verovert de bal door een tackle van achteren. MacKieson onderschept slim de pass. MacKieson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rae kan de bal niet met de borst controleren. MacKieson met een sublieme pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert MacCasland de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Lions 49%, swansea city afc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Windy Lions - swansea city afc 1:1