Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Lions stoners
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Marauders probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert MacCammond de bal onder controle te krijgen. MacCammond passt de bal met de wreef. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
MacMath geeft de bal voor. MacAdam is nu in balbezit. MacAdam geeft een hoge lob. Crainey is nu in balbezit. Crainey draait met de bal, schiet en ... MacGorrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Lions - stoners 0:1

23e minuut.
MacKelvie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKelvie speelt de bal door. Gilchrist is nu in balbezit. Mackenzie onderschept slim de pass. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
MacCammond geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gilchrist de bal onder controle te krijgen. MacCasland rent richting de bal. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Lions 60%, stoners 40%.
Windy Lions - stoners 0:1

59e minuut.
Dailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dailly geeft een lange en hoge pass. Daar is Brewster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jardine rent richting de bal. Jardine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Windy Lions - stoners 1:1

64e minuut.
Dailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dailly passt de bal zonder na te denken. Dunlop rent richting de bal. Crainey bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
MacKelvie geeft een lange en hoge pass. MacCammond kopt de bal weg. Crainey probeert de bal aan de voet te houden. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
MacMath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCammond bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacCammond roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. MacCammond kan niet meer verder spelen. MacAulay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Lions 45%, stoners 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Windy Lions - stoners 1:1