Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reale madride swansea city afc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Watt is nu in balbezit. Watt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacNayer de bal. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reale madride - swansea city afc 0:1

19e minuut.
Gibson is nu in balbezit. Gibson geeft de bal voor. MacKieson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacDuff is nu in balbezit. MacDuff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
MacGilroy geeft een hoge lob. Gibson kopt de bal weg. MacGilroy heeft problemen om de bal te vangen. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Weir onderschept slim de pass. Weir met een sublieme pass. Aitken bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff verovert de bal door een tackle van achteren. MacDuff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
reale madride - swansea city afc 1:1

24e minuut.
Coulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulson geeft de bal voor. Hardy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacDuff bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
MacGilroy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weir met de inworp. Coulson rent richting de bal. Coulson probeert naar een medespeler te passen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
MacKieson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson geeft een hoge lob. MacKieson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Henry rent richting de bal. Henry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reale madride 40%, swansea city afc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
reale madride - swansea city afc 1:1

47e minuut.
Weir kopt de bal weg. Coulson rent richting de bal. Coulson passt de bal met de wreef. MacDuff is nu in balbezit. MacDuff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
MacKieson probeert naar een medespeler te passen. MacNayer is nu in balbezit. MacNayer speelt de bal door. Hardy rent richting de bal. Coulson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
James verovert de bal door een tackle van achteren. James speelt de bal door. King rent richting de bal. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap. MacIlriach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reale madride - swansea city afc 1:2

58e minuut.
MacGilroy met een snelle inworp. Morgan is nu in balbezit. Gibson begaat een overtreding. Gibson krijgt een gele kaart.

72e minuut.
MacNayer geeft een hoge lob. Inworp. James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is MacKieson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKieson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gibson met een sublieme pass. Coulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulson speelt de bal door. MacDuff is nu in balbezit. MacDuff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reale madride 50%, swansea city afc 50%.
reale madride - swansea city afc 1:2