Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
swansea city afc reale madride
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Malone geeft een hoge lob. Inworp. Weir met de inworp. Coulson is nu in balbezit. Coulson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea city afc - reale madride 0:1

23e minuut.
James geeft een lange en hoge pass. Rough probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baillie rent richting de bal. MacKieson verovert de bal door een tackle van achteren. MacKieson speelt de bal door. MacIlriach bokst de bal weg.

38e minuut.
Malone geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hardy met de inworp. Coulson is nu in balbezit. Coulson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
MacKimmie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff onderschept slim de pass. MacGilroy is nu in balbezit. MacDuff verovert de bal door een tackle van achteren. MacDuff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea city afc - reale madride 0:2

44e minuut.
Weir passt de bal zonder na te denken. MacDuff is nu in balbezit. MacGilroy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacGilroy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea city afc 52%, reale madride 48%.
swansea city afc - reale madride 0:2

46e minuut.
MacDuff bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff passt de bal met de wreef. Daar is Hastings, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Coulson rent richting de bal. Coulson passt de bal met de wreef. MacDuff is nu in balbezit. MacDuff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Henry rent richting de bal. MacKieson bereikt de bal nog maar net als eerste. King tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. King krijgt een gele kaart.

62e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van MacKeochan ... Strafschop! Henry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKieson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan met een sublieme pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea city afc - reale madride 1:2

74e minuut.
MacDuff is nu in balbezit. Coulson rent richting de bal. MacDuff is nu in balbezit. Coulson rent richting de bal. Coulson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
MacKimmie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKimmie geeft een hoge lob. Inworp. Hardy met de inworp. Coulson geeft een lange en hoge pass. MacGorrie bokst de bal weg.

81e minuut.
MacKeochan trapt de bal weg. Coulson kan de bal niet met de borst controleren. Coulson met een sublieme pass. MacDuff rent richting de bal. MacDuff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
MacKieson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKieson speelt de bal door. Henry is nu in balbezit. Henry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
MacKeochan heeft problemen om de bal te vangen. MacKeochan geeft een lange en hoge pass. Weir kopt de bal weg. MacKimmie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKimmie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
MacLehose probeert naar een medespeler te passen. Aitken met een sublieme pass. Daar is MacGilroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacDuff rent richting de bal. MacDuff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea city afc 50%, reale madride 50%.
swansea city afc - reale madride 1:2