Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stoners Glenrothes AFC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Syme de bal onder controle te krijgen. Crainey is nu in balbezit. Clarkson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clarkson krijgt een gele kaart. Crainey raakt geblesseerd tijdens het duel. Dunlop zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mackenzie springt en kopt de bal. Airth probeert wanhopig de bal te grijpen. Lee rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - Glenrothes AFC 1:0

5e minuut.
MacCasland passt de bal met de wreef. MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacAulay met een sublieme pass. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie schiet op doel. Airth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dunlop onderschept slim de pass. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainey maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Crainey naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Clarkson rent richting de bal. MacKelvie onderschept slim de pass. MacPetrie speelt de bal door. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
MacKiggan speelt de bal door. MacAulay rent richting de bal. Dunlop probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackenzie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 40%, Glenrothes AFC 60%.
stoners - Glenrothes AFC 1:0

55e minuut.
Mackenzie passt de bal zonder na te denken. Dunlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunlop met een sublieme pass. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - Glenrothes AFC 2:0

77e minuut.
Clarkson probeert naar een medespeler te passen. MacKessock rent richting de bal. MacKessock passt de bal zonder na te denken. MacCasland is nu in balbezit. MacCasland draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dunlop passt de bal met de wreef. Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - Glenrothes AFC 3:0

86e minuut.
Daar is MacMath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carson rent richting de bal. Carson geeft de bal voor. MacBaxter kopt de bal weg. Brewster heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 37%, Glenrothes AFC 63%.
stoners - Glenrothes AFC 3:0