Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Windy Lions Pluto Chills
Normal Tactiek cc-r
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


26e minuut.
MacLergain geeft een lange en hoge pass. Daar is MacCasland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilchrist is nu in balbezit. MacKerlich verovert de bal door een tackle van achteren. MacKerlich draait met de bal, schiet en ... MacGorrie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
MacMenzies speelt de bal door. MacLergain rent richting de bal. MacLergain speelt de bal door. MacKerlich is nu in balbezit. MacKerlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Lions 52%, Pluto Chills 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Windy Lions - Pluto Chills 0:0

72e minuut.
Marauders passt de bal zonder na te denken. Jardine is nu in balbezit. MacKintosh rent richting de bal. Jardine rent richting de bal. Jardine haalt uit met een fantastische trap. MacFergus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
MacNayer is nu in balbezit. MacNayer geeft de bal voor. MacKerlich heeft problemen om de bal te vangen. MacKerlich schiet op doel. Gilchrist probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Windy Lions - Pluto Chills 0:1

84e minuut.
Crombie onderschept slim de pass. Crombie met een sublieme pass. MacKintosh heeft problemen om de bal te vangen. Jardine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardine geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Windy Lions 56%, Pluto Chills 44%.
Windy Lions - Pluto Chills 0:1