Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
swansea city afc Pluto Chills
Normal Tactiek cc-r
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Sloan geeft een hoge lob. MacGilroy kopt de bal weg. Tawesson kan de bal niet met de borst controleren. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan geeft de bal voor. MacFergus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan met een sublieme pass. MacKintosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Henry rent richting de bal. Henry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
MacGorrie trapt de bal weg van het doel. Morgan kopt de bal weg. MacKintosh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKieson is nu in balbezit. MacKieson schiet op doel. MacFergus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea city afc - Pluto Chills 1:0

23e minuut.
Tawesson geeft de bal voor. MacLergain rent richting de bal. MacLergain passt de bal zonder na te denken. MacKerlich is nu in balbezit. MacKerlich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malone heeft problemen om de bal te vangen. MacKerlich rent richting de bal. MacKerlich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
swansea city afc - Pluto Chills 1:1

39e minuut.
MacKieson verovert de bal door een tackle van achteren. MacKintosh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacKieson raakt geblesseerd tijdens het duel. MacGilroy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea city afc 45%, Pluto Chills 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
swansea city afc - Pluto Chills 1:1

48e minuut.
MacNayer is nu in balbezit. MacKimmie rent richting de bal. MacKimmie passt de bal zonder na te denken. Daar is Henry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
MacMichael verovert de bal door een tackle van achteren. MacMichael geeft een hoge lob. MacGilroy heeft problemen om de bal te vangen. MacMichael is nu in balbezit. MacMichael haalt uit met een fantastische trap. MacGorrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

57e minuut.
MacKerlich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKerlich schiet op doel. Aitken probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, MacMichael zal de hoekschop nemen. MacGorrie bokst de bal weg.

60e minuut.
MacKimmie kopt de bal weg. Daar is Milne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKieson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKieson haalt uit met een fantastische trap. MacFergus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
swansea city afc - Pluto Chills 2:1

66e minuut.
Sloan geeft een hoge lob. Inworp. James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKieson rent richting de bal. MacKieson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacNayer met een snelle inworp. MacLergain geeft een lange en hoge pass. MacKerlich is nu in balbezit. MacKerlich schiet op doel. Paal!

72e minuut.
MacMenzies met een sublieme pass. MacKintosh is nu in balbezit. Henry maakt een afschuwelijke overtreding. Henry krijgt een gele kaart. MacKintosh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Milne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aitken is nu in balbezit. MacKerlich onderschept slim de pass. MacKerlich draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
MacLergain passt de bal met de wreef. MacMenzies heeft problemen om de bal te vangen. MacMenzies speelt de bal door. MacKerlich rent richting de bal. MacKerlich schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: swansea city afc 54%, Pluto Chills 46%.
swansea city afc - Pluto Chills 2:1