Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
idgufp0h`kfñ stoners
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Na een snelle pass probeert Andrew de bal onder controle te krijgen. Keith is nu in balbezit. MacKilligan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKilligan haalt uit met een fantastische trap. Flintstone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
idgufp0h`kfñ - stoners 0:1

20e minuut.
MacGugan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrew is nu in balbezit. Andrew geeft een hoge lob. MacLagan is nu in balbezit. MacLagan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

25e minuut.
Dunlop speelt de bal door. Mackenzie is nu in balbezit. Collins onderschept slim de pass. MacKilligan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKilligan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacKiggan rent richting de bal. Jordan onderschept slim de pass. Jordan met een sublieme pass. MacLagan rent richting de bal. MacLagan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Collins met de inworp. Keith is nu in balbezit. Keith speelt de bal door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: idgufp0h`kfñ 45%, stoners 55%.
idgufp0h`kfñ - stoners 0:1

74e minuut.
MacGugan speelt de bal door. MacBaxter bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBaxter geeft een hoge lob. Mackenzie rent richting de bal. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
idgufp0h`kfñ - stoners 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: idgufp0h`kfñ 56%, stoners 44%.
idgufp0h`kfñ - stoners 0:2