Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
stoners idgufp0h`kfñ
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
MacGugan probeert naar een medespeler te passen. MacLagan is nu in balbezit. MacMath is nu in balbezit. MacLagan onderschept slim de pass. MacLagan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
MacKelvie rent richting de bal. MacKelvie speelt de bal door. Dunlop is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ... Cumming bokst de bal weg.

27e minuut.
Jordan rent richting de bal. MacCammond onderschept slim de pass. MacCammond geeft een hoge lob. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Crainey is nu in balbezit. Mackenzie rent richting de bal. Crainey bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stoners - idgufp0h`kfñ 1:0

33e minuut.
MacGugan passt de bal zonder na te denken. MacCune is nu in balbezit. MacCune passt de bal met de wreef. Crainey is nu in balbezit. Crainey haalt uit met een fantastische trap. Flintstone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 46%, idgufp0h`kfñ 54%.
stoners - idgufp0h`kfñ 1:0

78e minuut.
MacKiggan rent richting de bal. Jordan is nu in balbezit. Met opzet legt MacKiggan zijn tegenspeler op de grond. MacKiggan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
MacGugan geeft een hoge lob. Inworp. MacAdam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crainey bereikt de bal nog maar net als eerste. Crainey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stoners 35%, idgufp0h`kfñ 65%.
stoners - idgufp0h`kfñ 1:0