Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
serparia utd Glenrothes AFC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Lee geeft de bal voor. Jack kopt de bal weg. MacMurray rent richting de bal. MacMurray schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Clarkson passt de bal in één keer door. Daar is MacKessock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKessock speelt de bal door. MacCasland is nu in balbezit. MacCasland draait met de bal, schiet en ... McEvely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Clarkson is nu in balbezit. MacKeachan onderschept slim de pass. Clarkson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clarkson krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Limont geeft een hoge lob. Jack rent richting de bal. Jack geeft een lange en hoge pass. MacCasland rent richting de bal. MacCasland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serparia utd 37%, Glenrothes AFC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
serparia utd - Glenrothes AFC 0:0

54e minuut.
Lee trapt de bal weg. MacKeachan kopt de bal weg. Caldwell probeert de bal aan de voet te houden. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
serparia utd - Glenrothes AFC 1:0

60e minuut.
Syme is nu in balbezit. Syme passt de bal in één keer door. Limont rent richting de bal. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
MacLaren is nu in balbezit. MacLaren speelt de bal door. Polson met een sublieme pass. MacMurray is nu in balbezit. MacMurray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
serparia utd - Glenrothes AFC 2:0

84e minuut.
Syme bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson probeert naar een medespeler te passen. MacMurray rent richting de bal. MacMurray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: serparia utd 33%, Glenrothes AFC 67%.
serparia utd - Glenrothes AFC 2:0