Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pluto Chills idgufp0h`kfñ
cc-r Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
MacMichael is nu in balbezit. MacMichael geeft de bal voor. Klungelig pakt MacCune de bal. MacKerlich is nu in balbezit. MacKerlich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tawesson speelt de bal door. Evans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jordan speelt de bal door. MacLagan is nu in balbezit. MacLagan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tawesson geeft een hoge lob. Collins kopt de bal weg. Klungelig pakt Keith de bal. MacKerlich onderschept slim de pass. MacKerlich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 1:0

23e minuut.
Evans rent richting de bal. Evans met een sublieme pass. Jordan rent richting de bal. MacLagan rent richting de bal. MacLagan draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Jordan onderschept slim de pass. Jordan passt de bal zonder na te denken. MacLagan is nu in balbezit. MacLagan haalt uit met een fantastische trap. MacFergus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 1:1

28e minuut.
MacLergain geeft een hoge lob. MacCune geeft de bal voor. Collins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacMichael is nu in balbezit. MacMichael geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
MacMichael geeft de bal voor. Daar is MacKerlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCune bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKerlich verovert de bal door een tackle van achteren. MacKerlich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 2:1

39e minuut.
Evans is nu in balbezit. Evans geeft een hoge lob. Baxter rent richting de bal. Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 2:2

44e minuut.
Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxter geeft de bal voor. Milne heeft problemen om de bal te vangen. MacLagan rent richting de bal. MacLagan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pluto Chills 66%, idgufp0h`kfñ 34%.
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 2:3

56e minuut.
MacLergain is nu in balbezit. MacLergain passt de bal met de wreef. MacKerlich is nu in balbezit. MacKerlich schiet op doel. Flintstone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jordan passt de bal met de wreef. MacLagan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKintosh rent richting de bal. MacLagan onderschept slim de pass. MacLagan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 2:4

75e minuut.
Baxter probeert naar een medespeler te passen. Jordan rent richting de bal. MacMenzies tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacMenzies krijgt een gele kaart.

86e minuut.
MacMenzies is nu in balbezit. MacMenzies passt de bal met de wreef. Daar is Andrew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLergain is nu in balbezit. MacLergain draait met de bal, schiet en ... Flintstone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Roy geeft een hoge lob. Inworp. Baxter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordan rent richting de bal. Jordan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pluto Chills 57%, idgufp0h`kfñ 43%.
Pluto Chills - idgufp0h`kfñ 2:4