Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clyde FC Stags
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Love geeft de bal voor. Simon met een sublieme pass. Ross met een sublieme pass. Maitland is nu in balbezit. Maitland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lyon kopt de bal weg. Menzies rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLaren. MacLaren krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Adams passt de bal in één keer door. Grant is nu in balbezit. Grant geeft een hoge lob. Daar is MacLaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLaren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Adams geeft een lange en hoge pass. MacMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren onderschept slim de pass. MacLaren haalt uit met een fantastische trap. Jardine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Menzies heeft problemen om de bal te vangen. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jameson de bal. Jameson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mathie trapt de bal weg van het doel. MacLaren kopt de bal weg. Daar is MacMillan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitland rent richting de bal. Maitland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Massey passt de bal in één keer door. MacLaren is nu in balbezit. MacLaren passt de bal met de wreef. Maitland rent richting de bal. Maitland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gemmell met een sublieme pass. MacLaren rent richting de bal. MacLaren passt de bal in één keer door. Maitland bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clyde FC 55%, Stags 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clyde FC - Stags 0:0

46e minuut.
Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren probeert naar een medespeler te passen. Massey is nu in balbezit. Jameson is nu in balbezit. Jameson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Beattie geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jameson de bal. Grant is nu in balbezit. Jameson onderschept slim de pass. Jameson draait met de bal, schiet en ... Mathie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

61e minuut.
MacRobie is nu in balbezit. Adams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacRobie raakt geblesseerd tijdens het duel. Menzies met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Simon de bal. Jameson is nu in balbezit. Jameson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clyde FC - Stags 1:0

66e minuut.
Gemmell rent richting de bal. MacTaggart verovert de bal door een tackle van achteren. MacTaggart speelt de bal door. Daar is MacVinish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacVinish verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gemmell passt de bal met de wreef. Maitland bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMillan is nu in balbezit. Maitland verovert de bal door een tackle van achteren. Maitland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Maitland passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacMillan de bal. Maitland is nu in balbezit. MacLaren is nu in balbezit. MacLaren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clyde FC 52%, Stags 48%.
Clyde FC - Stags 1:0