Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
platnum FIFA F.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
MacMinn met een snelle inworp. McQuilter bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLea begaat een overtreding. MacLea krijgt een gele kaart. McQuilter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. McQuilter komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
MacLea verovert de bal door een tackle van achteren. MacDuff is nu in balbezit. MacLea onderschept slim de pass. MacLea geeft de bal voor. MacInnes kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Landers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacRobert met een snelle inworp. McQuilter rent richting de bal. McQuilter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
McQuilter is nu in balbezit. MacLea rent richting de bal. MacLea probeert naar een medespeler te passen. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: platnum 56%, FIFA F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
platnum - FIFA F.C 0:0

46e minuut.
MacCrain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCrain geeft een lange en hoge pass. Daar is Weir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McQuilter bereikt de bal nog maar net als eerste. McQuilter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
MacCormack geeft de bal voor. Colman rent richting de bal. McQuilter is nu in balbezit. Colman rent richting de bal. Colman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
MacMorran kopt de bal weg. Kilpatrick is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacCormack. MacCormack krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: platnum 54%, FIFA F.C 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
platnum - FIFA F.C 0:0