Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cludgie Utd celtic bhoys
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
MacCruithein geeft de bal voor. MacNab bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNab speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Park geeft een hoge lob. Inworp. McGarry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumming geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Scotland met een sublieme pass. Park rent richting de bal. Cumming begaat een overtreding. Cumming krijgt een gele kaart.

38e minuut.
McGarry probeert naar een medespeler te passen. MacVanish rent richting de bal. MacBean bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumming is nu in balbezit. Cumming draait met de bal, schiet en ... MacLagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacBean bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBean draait met de bal, schiet en ... MacLagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cludgie Utd - celtic bhoys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 49%, celtic bhoys 51%.
Cludgie Utd - celtic bhoys 1:0

54e minuut.
Aitcheson met een snelle inworp. Klungelig pakt Cumming de bal. Cumming draait met de bal, schiet en ... Stenhouse probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cludgie Utd - celtic bhoys 2:0

61e minuut.
Scotland passt de bal met de wreef. Park rent richting de bal. McGarry begaat een overtreding. Park wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Park kan niet meer verder spelen. Arthur komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 46%, celtic bhoys 54%.
Cludgie Utd - celtic bhoys 2:0