Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
platnum Stags
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
MacLaren onderschept slim de pass. MacLaren probeert naar een medespeler te passen. Maitland is nu in balbezit. Maitland haalt uit met een fantastische trap. Stein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hardy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ross probeert naar een medespeler te passen. Maitland rent richting de bal. Met opzet legt Weir zijn tegenspeler op de grond. Weir krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Grant trapt de bal weg. MacLea bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLea passt de bal zonder na te denken. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Landers controleert de bal met de borst. Strachan verovert de bal door een tackle van achteren. Strachan met een sublieme pass. Maitland rent richting de bal. Maitland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
MacMorran met een snelle inworp. Kilpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeod legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kilpatrick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kilpatrick neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
platnum - Stags 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: platnum 58%, Stags 42%.
platnum - Stags 1:0

46e minuut.
Kilpatrick geeft de bal voor. Landers kopt de bal weg. Massey is nu in balbezit. Hendry onderschept slim de pass. Hendry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Strachan is nu in balbezit. Landers verovert de bal door een tackle van achteren. Landers speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kilpatrick passt de bal zonder na te denken. Hendry rent richting de bal. Dow rent richting de bal. Hendry verovert de bal door een tackle van achteren. Hendry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: platnum 41%, Stags 59%.
platnum - Stags 1:0