Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stags platnum
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Maitland de bal. MacVurie verovert de bal door een tackle van achteren. MacVurie geeft de bal voor. Sandison bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandison draait met de bal, schiet en ... Mathie bokst de bal weg.

11e minuut.
Sandison onderschept slim de pass. Sandison haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Massey de bal. Sandison is nu in balbezit. Sandison draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stags - platnum 0:1

32e minuut.
Ross passt de bal zonder na te denken. MacLaren is nu in balbezit. Kilpatrick onderschept slim de pass. Weir is nu in balbezit. Weir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kilpatrick raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Inglis komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Adams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacLaren is nu in balbezit. Inglis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Inglis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stags 51%, platnum 49%.
Stags - platnum 0:1

51e minuut.
Weir rent richting de bal. MacLaren verovert de bal door een tackle van achteren. MacLaren met een sublieme pass. Maitland is nu in balbezit. Maitland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Strachan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacLaren is nu in balbezit. MacLaren geeft de bal voor. Gemmell rent richting de bal. Gemmell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stags - platnum 1:1

63e minuut.
Stein is nu in balbezit. Stein geeft een hoge lob. Inglis probeert de bal aan de voet te houden. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sandison bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grant krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stags 34%, platnum 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stags - platnum 1:1