Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cludgie Utd 21812
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.4
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


23e minuut.
MacBean rent richting de bal. Bain verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson onderschept slim de pass. Henderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cludgie Utd - 21812 1:0

29e minuut.
McIntyre met een harde bal richting middenveld. Lockerbie probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacCruithein. MacCruithein krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bruce is nu in balbezit. Bruce geeft de bal voor. Klungelig pakt MacKerchar de bal. McGarry onderschept slim de pass. McGarry geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 34%, 21812 66%.
Cludgie Utd - 21812 1:0

50e minuut.
MacInroy geeft de bal voor. Daar is MacCruithein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lockerbie probeert naar een medespeler te passen. MacKeggie is nu in balbezit. MacKeggie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Matheson met de inworp. Lockerbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie geeft een hoge lob. MacKeggie rent richting de bal. MacKeggie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
MacKerchar bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson verovert de bal door een tackle van achteren. Henderson probeert naar een medespeler te passen. McGarry rent richting de bal. McGarry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cludgie Utd - 21812 2:0

73e minuut.
MacCruithein passt de bal zonder na te denken. MacBean is nu in balbezit. Henderson rent richting de bal. Henderson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Crawford de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Forrest passt de bal zonder na te denken. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeggie rent richting de bal. Lockerbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockerbie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cludgie Utd - 21812 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 45%, 21812 55%.
Cludgie Utd - 21812 2:1