Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFA F.C Stags
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
MacInnes onderschept slim de pass. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colman verovert de bal door een tackle van achteren. Colman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Adams de bal. McQuilter is nu in balbezit. Adams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McQuilter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raith wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA F.C - Stags 1:0

36e minuut.
Raith kopt de bal weg. Daar is Colman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massey speelt de bal door. Maitland is nu in balbezit. Maitland schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Murray geeft de bal voor. MacRobert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adams. Adams krijgt een gele kaart. MacRobert raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. McQuilter neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDuff is nu in balbezit. MacDuff passt de bal zonder na te denken. Colman bereikt de bal nog maar net als eerste. Colman schiet op doel. Paal! McDowell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA F.C 42%, Stags 58%.
FIFA F.C - Stags 1:0

50e minuut.
Raith rent richting de bal. Raith passt de bal in één keer door. MacInnes heeft problemen om de bal te vangen. Maitland bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland schiet op doel. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Dow de bal. Murray rent richting de bal. Dow rent richting de bal. Murray onderschept slim de pass. Murray geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
MacLaren verovert de bal door een tackle van achteren. Maitland is nu in balbezit. MacLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLaren schiet op doel. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FIFA F.C - Stags 1:1

65e minuut.
MacLaren geeft een lange en hoge pass. Strachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strachan geeft een hoge lob. Gemmell rent richting de bal. Gemmell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Massey de bal. Massey passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitland verovert de bal door een tackle van achteren. Maitland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA F.C 53%, Stags 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FIFA F.C - Stags 1:1