Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clyde FC platnum
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.1
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kilpatrick speelt de bal door. MacMorran speelt de bal door. Begbie probeert de bal aan de voet te houden. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kilpatrick verovert de bal door een tackle van achteren. Kilpatrick passt de bal met de wreef. Love bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry verovert de bal door een tackle van achteren. Hendry haalt uit met een fantastische trap. Jardine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
MacSwan kopt de bal weg. Beattie geeft een lange en hoge pass. Menzies kopt de bal weg. Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hardy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hardy met een sublieme pass. MacSwan kopt de bal weg. MacLea rent richting de bal. Jameson rent richting de bal. Jameson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
MacMorran met een sublieme pass. Hendry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menzies. Menzies krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clyde FC 52%, platnum 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clyde FC - platnum 0:0

72e minuut.
Begbie passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kilpatrick de bal onder controle te krijgen. Hendry rent richting de bal. Hendry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clyde FC - platnum 0:1

75e minuut.
MacSwan is nu in balbezit. MacSwan geeft een lange en hoge pass. MacRobie kopt de bal weg. Stein probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jameson rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Clyde FC - platnum 1:1

77e minuut.
Landers speelt de bal door. Weir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menzies. Menzies krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Love passt de bal zonder na te denken. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie passt de bal met de wreef. Jameson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jameson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clyde FC 47%, platnum 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Clyde FC - platnum 1:1