Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cludgie Utd FC Dutinka
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Scotland met een sublieme pass. MacConnach heeft problemen om de bal te vangen. MacUlric is nu in balbezit. MacUlric haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cludgie Utd - FC Dutinka 0:1

20e minuut.
Cumming passt de bal in één keer door. Ferguson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferguson. Ferguson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ferguson kan niet meer verder spelen. Henderson komt het veld opgelopen.

25e minuut.
McEwan passt de bal zonder na te denken. MacUlric kan de bal niet met de borst controleren. Scotland bereikt de bal nog maar net als eerste. MacUlric rent richting de bal. MacUlric haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Webb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Claymore bereikt de bal nog maar net als eerste. Claymore geeft een lange en hoge pass. Landers is nu in balbezit. Landers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 64%, FC Dutinka 36%.
Cludgie Utd - FC Dutinka 0:1

60e minuut.
Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper met een sublieme pass. MacCruithein geeft een hoge lob. Manson probeert naar een medespeler te passen. Nicholls heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
MacCruithein met een sublieme pass. Henderson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landers. Landers krijgt een gele kaart. Henderson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
MacUlric speelt de bal door. McEwan is nu in balbezit. MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan verovert de bal door een tackle van achteren. McEwan schiet op doel. McGhee bokst de bal weg. Cuthbert heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Claymore neemt de hoekschop. McGhee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Claymore neemt de hoekschop. MacInroy rent richting de bal. MacInroy geeft een lange en hoge pass. MacBean bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cludgie Utd - FC Dutinka 1:1

78e minuut.
Cooper is nu in balbezit. MacKinney verovert de bal door een tackle van achteren. MacKinney passt de bal zonder na te denken. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Landers kopt de bal weg. Cooper rent richting de bal. Cooper passt de bal zonder na te denken. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
MacKinney geeft de bal voor. MacConnach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnach passt de bal met de wreef. MacUlric is nu in balbezit. MacUlric schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 55%, FC Dutinka 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cludgie Utd - FC Dutinka 1:1