Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cludgie Utd platnum
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Scotland heeft problemen om de bal te vangen. Scotland speelt de bal door. McGarry met een sublieme pass. Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumming draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

6e minuut.
Hendry is nu in balbezit. MacCruithein verovert de bal door een tackle van achteren. Kilpatrick is nu in balbezit. Hendry is nu in balbezit. Hendry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cludgie Utd - platnum 0:1

13e minuut.
Weir probeert naar een medespeler te passen. MacCruithein is nu in balbezit. Kilpatrick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilpatrick krijgt een gele kaart. MacCruithein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacInroy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacVurie is nu in balbezit. Cumming is nu in balbezit. Cumming draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Scotland rent richting de bal. Weir onderschept slim de pass. Weir probeert naar een medespeler te passen. MacBean is nu in balbezit. MacBean draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Cumming bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumming met een sublieme pass. MacBean rent richting de bal. MacBean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 58%, platnum 42%.
Cludgie Utd - platnum 0:1

55e minuut.
Scotland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cooper met een sublieme pass. Klungelig pakt MacConnach de bal. Hendry bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
MacVurie trapt de bal weg. Kilpatrick kopt de bal weg. MacInroy probeert de bal aan de voet te houden. Hendry rent richting de bal. Hendry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cuthbert heeft problemen om de bal te vangen. McGhee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
MacMorran met de inworp. MacCruithein is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kilpatrick. Kilpatrick krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cludgie Utd 48%, platnum 52%.
Cludgie Utd - platnum 0:1