Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
platnum 21812
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Kilpatrick rent richting de bal. Kilpatrick speelt de bal door. Bruce rent richting de bal. Hendry onderschept slim de pass. Hendry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
platnum - 21812 1:0

13e minuut.
Bruce onderschept slim de pass. Weir verovert de bal door een tackle van achteren. Weir passt de bal zonder na te denken. MacKeggie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeggie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
platnum - 21812 1:1

29e minuut.
Inworp. MacMorran zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilpatrick geeft een lange en hoge pass. Hendry is nu in balbezit. Hendry draait met de bal, schiet en ... McIntyre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Forrest met de inworp. Lockerbie speelt de bal door. MacKeggie rent richting de bal. MacKeggie draait met de bal, schiet en ... Hardy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
platnum - 21812 1:2

40e minuut.
MacLea rent richting de bal. MacLea geeft de bal voor. Drummond speelt de bal door. MacKeggie is nu in balbezit. MacKeggie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
platnum - 21812 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: platnum 41%, 21812 59%.
platnum - 21812 1:3

46e minuut.
Kilpatrick passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matheson krijgt een gele kaart. Johnson raakt geblesseerd tijdens het duel. Weir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hendry maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Lockerbie kopt de bal weg. MacVurie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKeggie onderschept slim de pass. MacKeggie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
platnum - 21812 1:4

81e minuut.
Stein geeft een hoge lob. Inworp. Forrest met een snelle inworp. Lockerbie rent richting de bal. Lockerbie geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: platnum 57%, 21812 43%.
platnum - 21812 1:4