Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rangers11 LP Juniors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Law trapt de bal weg van het doel. MacPhorich kopt de bal weg. Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamberlain schiet op doel. Law verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
MacPhorich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhorich draait met de bal, schiet en ... MacCutcheon kopt de bal weg. Thomson is nu in balbezit. Thomson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Mackenzie rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tawesson. Tawesson krijgt een gele kaart.

21e minuut.
MacPhorich onderschept slim de pass. MacPhorich speelt de bal door. Thomson is nu in balbezit. Daar is Thomson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thomson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
MacPhorich probeert naar een medespeler te passen. Malcolmson rent richting de bal. Malcolmson probeert naar een medespeler te passen. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers11 - LP Juniors 0:1

31e minuut.
MacPhorich kopt de bal weg. MacKendrick rent richting de bal. MacKendrick passt de bal in één keer door. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers11 - LP Juniors 0:2

45e minuut.
Naysmith is nu in balbezit. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson passt de bal zonder na te denken. MacRory is nu in balbezit. MacRory schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers11 - LP Juniors 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers11 52%, LP Juniors 48%.
rangers11 - LP Juniors 1:2

68e minuut.
Daar is Tawesson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKendrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson is nu in balbezit. MacPhorich rent richting de bal. MacPhorich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
MacPhorich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhorich passt de bal met de wreef. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson draait met de bal, schiet en ... Wilkie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rangers11 - LP Juniors 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rangers11 54%, LP Juniors 46%.
rangers11 - LP Juniors 1:3