Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ellon meadows Golden Firs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Greig bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith speelt de bal door. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
MacColl rent richting de bal. Matheson is nu in balbezit. MacColl begaat een overtreding. MacColl krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jarvine rent richting de bal. Pollard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarvine raakt geblesseerd tijdens het duel. White met een snel genomen vrije trap. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ellon meadows - Golden Firs 0:1

20e minuut.
White onderschept slim de pass. White probeert naar een medespeler te passen. Pollard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvine onderschept slim de pass. Jarvine geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Reid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacColl is nu in balbezit. Jarvine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jarvine krijgt een gele kaart.

39e minuut.
MacColl bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. Reid begaat een overtreding. Reid krijgt een gele kaart.

40e minuut.
White heeft problemen om de bal te vangen. White probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Greig de bal. Erskine onderschept slim de pass. Erskine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 65%, Golden Firs 35%.
ellon meadows - Golden Firs 0:1

72e minuut.
MacBean is nu in balbezit. Ferguson onderschept slim de pass. Ferguson probeert naar een medespeler te passen. Jarvine bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarvine geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jarvine onderschept slim de pass. Jarvine passt de bal in één keer door. Erskine is nu in balbezit. Erskine schiet op doel. MacRuer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ellon meadows - Golden Firs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ellon meadows 53%, Golden Firs 47%.
ellon meadows - Golden Firs 0:2