Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALLOA WASPSTINGERS LP Juniors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
MacRory passt de bal met de wreef. MacPhorich rent richting de bal. MacPhorich probeert naar een medespeler te passen. Brown is nu in balbezit. Brown geeft een hoge lob. Paal!

9e minuut.
MacPhorich is nu in balbezit. Brown onderschept slim de pass. Brown geeft de bal voor. MacVail is nu in balbezit. MacVail geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
McGroarty verovert de bal door een tackle van achteren. McGroarty geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malcolmson met een snelle inworp. MacPhorich geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
MacCallum speelt de bal door. Gemmell rent richting de bal. Christie begaat een overtreding. Christie krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Livingstone is nu in balbezit. MacPhorich onderschept slim de pass. MacPhorich passt de bal in één keer door. Thomson rent richting de bal. Thomson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLOA WASPSTINGERS - LP Juniors 0:1

25e minuut.
Finlay geeft de bal voor. Inworp. MacRory met een snelle inworp. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
MacPhorich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhorich passt de bal in één keer door. McGroarty probeert de bal aan de voet te houden. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
MacVail geeft de bal voor. MacPhorich is nu in balbezit. MacPhorich met een sublieme pass. Thomson is nu in balbezit. Thomson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 45%, LP Juniors 55%.
ALLOA WASPSTINGERS - LP Juniors 0:1

48e minuut.
Brown rent richting de bal. Brown passt de bal in één keer door. Thomson is nu in balbezit. MacPhorich is nu in balbezit. MacPhorich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
MacGruer speelt de bal door. Malcolmson is nu in balbezit. Malcolmson geeft een hoge lob. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
McMillan heeft problemen om de bal te vangen. MacGruer verovert de bal door een tackle van achteren. Gemmell is nu in balbezit. Gemmell haalt uit met een fantastische trap. MacRory kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLOA WASPSTINGERS 36%, LP Juniors 64%.
ALLOA WASPSTINGERS - LP Juniors 0:1