Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Malkyy Jets FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Law geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cormack de bal onder controle te krijgen. Cormack geeft een hoge lob. Will rent richting de bal. Will haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cormack passt de bal in één keer door. McGeady bereikt de bal nog maar net als eerste. McGeady geeft een lange en hoge pass. Will is nu in balbezit. Will haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Doyle probeert wanhopig de bal te grijpen. Bruce is nu in balbezit. Will verovert de bal door een tackle van achteren. Will draait met de bal, schiet en ... Doyle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - Jets FC 1:0

29e minuut.
Inworp. Law met de inworp. McGeady bereikt de bal nog maar net als eerste. McGeady geeft een hoge lob. Will springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
McGeady rent richting de bal. Will rent richting de bal. Will passt de bal in één keer door. Nesbitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesbitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - Jets FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 39%, Jets FC 61%.
Fc Malkyy - Jets FC 2:0

53e minuut.
MacKichan kopt de bal weg. MacAllister is nu in balbezit. Nesbitt verovert de bal door een tackle van achteren. Will bereikt de bal nog maar net als eerste. Will haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Law passt de bal met de wreef. McGeady geeft een lange en hoge pass. Bruce kopt de bal weg. McGeady rent richting de bal. McGeady geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gilbert trapt de bal weg. MacAnespie rent richting de bal. MacKichan begaat een overtreding. MacKichan krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Doyle probeert naar een medespeler te passen. Cormack is nu in balbezit. Cormack passt de bal in één keer door. Will rent richting de bal. Will haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
McColligan is nu in balbezit. Melville onderschept slim de pass. Forrest rent richting de bal. Melville bereikt de bal nog maar net als eerste. Melville haalt uit met een fantastische trap. Gilbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Coyle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roy met een snelle inworp. Forrest rent richting de bal. Forrest draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 41%, Jets FC 59%.
Fc Malkyy - Jets FC 2:0