Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Diamonds Time Skip
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Lambert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sweeney met een snelle inworp. Dixon rent richting de bal. Dixon geeft een lange en hoge pass. Matheson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Finlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunbar rent richting de bal. Finlay begaat een overtreding. Finlay krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Adamson geeft de bal voor. Skelton kopt de bal weg. Klungelig pakt Dixon de bal. Adamson rent richting de bal. Adamson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Morris geeft de bal voor. Inworp. Nevis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sweeney geeft een lange en hoge pass. Irons kopt de bal weg. Matheson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Finlay bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
MacPheidiran met de inworp. Fraser controleert de bal met de borst. Fraser met een sublieme pass. Adamson rent richting de bal. Adamson passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Diamonds 38%, Time Skip 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rough Diamonds - Time Skip 0:0

48e minuut.
Stalker rent richting de bal. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker onderschept slim de pass. Stalker draait met de bal, schiet en ... Stirling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dunbar verovert de bal door een tackle van achteren. Dunbar speelt de bal door. Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker draait met de bal, schiet en ... Stirling werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
MacKeith is nu in balbezit. MacPheidiran verovert de bal door een tackle van achteren. MacPheidiran geeft een lange en hoge pass. Stalker is nu in balbezit. Stalker schiet op doel. Stirling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Dunbar is nu in balbezit. Dunbar met een sublieme pass. Stalker bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris passt de bal in één keer door. MacGorrie is nu in balbezit. MacGorrie passt de bal zonder na te denken. Adamson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
MacGorrie met de inworp. Adamson geeft een hoge lob. Skelton kopt de bal weg. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Diamonds 36%, Time Skip 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rough Diamonds - Time Skip 0:0