Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Malkyy BrooklynSeagulls
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Will is nu in balbezit. Nicholson met een sublieme pass. Klungelig pakt MacDuff de bal. Will onderschept slim de pass. Will haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
MacKichan is nu in balbezit. Nicholson onderschept slim de pass. Nicholson passt de bal zonder na te denken. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne schiet op doel. Gilbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - BrooklynSeagulls 0:1

13e minuut.
MacKichan rent richting de bal. Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholson passt de bal in één keer door. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Nicholson de bal. Nicholson geeft de bal voor. Daar is Lachie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Christie geeft de bal voor. Daar is Payne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne onderschept slim de pass. Payne haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - BrooklynSeagulls 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Nicholson de bal. Nicholson speelt de bal door. Payne bereikt de bal nog maar net als eerste. Payne draait met de bal, schiet en ... Gilbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Malkyy - BrooklynSeagulls 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 38%, BrooklynSeagulls 62%.
Fc Malkyy - BrooklynSeagulls 0:3

55e minuut.
Nicholson is nu in balbezit. Cormack onderschept slim de pass. Cormack speelt de bal door. Will rent richting de bal. Will schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
MacKichan rent richting de bal. Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Cormack bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson rent richting de bal. Nicholson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cormack bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormack geeft een hoge lob. MacDuff rent richting de bal. Will is nu in balbezit. Will haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Malkyy 41%, BrooklynSeagulls 59%.
Fc Malkyy - BrooklynSeagulls 0:3